onsdag 26 december 2012

Virkad mössa med skägg

Det här är julklappen jag jobbade på.

En mössa med löstagbart skägg till min lillebror :P

Bad brain day står det på, han är känd för att inte riktigt tänka efter innan han pratar :P


måndag 17 december 2012

Skyltsöndag och snökaos.

Hej

Det blev ett långt uppehåll igen..

Stressade med och få allt klart till skyltsöndagen och var vaken länge kvällen innan..när jag vaknade på morgonen efter så hade det snöat..verkligen snöat! Jag trodde inte det var möjligt att det kunde komma så mycket snö på ett och samma dygn..på våran väg var det upp till mitten av låren när jag gick där..och då ska ni veta att man såg gräsmattorna dagen innan..helt sjukt.

Skyltsöndag blev i alla fall inställt pga av all snö, plogbilarna hann inte röja bort allt och vägarna var inte körbara förrän senare på dagen.

Hos oss så hade kommunen bestämt sig för att sluta ploga våran väg utan och berätta detta för oss så det kom aldrig nån hit, vi fick skotta bort allt själva med snöslunga och för hand.
Vi har nu fortsatt göra så med halva vägen så man tar sig fram till vårat hus (våran väg går mellan två andra större vägar) så den senaste tiden har vi haft problem med att få post och sophämtning för dom tar sig inte fram..jobbigt..

Efter all stress inför skyltsöndagen så hade jag liksom tappat suget på och virka så det har varit rätt lugnt på den fronten..har mest bara degat i soffan framför tvn på kvällarna =P

Nu har jag i alla fall kommit igång lite igen och börjat med en julklapp, tur det inte är så länge kvar tils dess nu så jag får visa den snart, törs inte visa den före för jag vet inte om personen som ska få den läser här nån gång.

Nu ska jag packa in barnen och åka och lämna dom på dagis och sen åka vidare för jobb..men nu vet ni i alla fall varför jag varit lite frånvarande ett tag.

ha det bra! =)