tisdag 29 januari 2013

Äntligen :)

Idag kom äntligen garnerna jag beställt, det tog lite tid då lite av beställningen var restad så då fick jag vänta på allt. Nu ska jag göra klart en beställning med lite kakor sedan börja på ett av mönstrena jag köpt, en virkad filt som jag tänkte ha som överkast i spjälsängen :)

tisdag 22 januari 2013

Väntan..

Mönstrena har kommit..jag vill bara börja nuuu..men måste vänta på garnet jag beställt först, kan inte dom också ha inom 24 timmars leverans..

måndag 21 januari 2013

Det blev några till =)

Oohh nu har jag beställt lite fler mönster på etsy.com som kommer inom 24 timmar..men 24 timmar kan verkligen kännas som en evighet =P Går och städar en stund nu och hoppas dom kommit när jag är klar =)

lördag 19 januari 2013

Stickad baby toffla

Ok nu är den klar :) det blev lite sent inlägg men jag har jobbat ikväll så den blev klar alldeles nyss.

Den blev ganska söt faktiskt.

Nu ska jag sova, natti natti


fredag 18 januari 2013

Yey för mig :)

Jag fixade det stickade mönstret, efter lite googlande och tittande på youtube :P vilken tur dom finns :)

Tyvärr så blev den lite för liten i storleken så jag ska testa imorgon igen med större stickor och se om det blir bättre. Ni får inte se nåt än, det ska virkas och sys på lite detaljer och jag orkade inte göra det på den som blev för liten och jag vill inte visa förrän den är helt klar så ni får se snart, kanske hinner innan jobbet :)

Natti natti allihopa :)

torsdag 17 januari 2013

Ska prova sticka lite..

För nån dag sen så köpte jag lite nya mönster på etsy..alla på engelska, virkning går bra men stickning..jag kan ju knappt sticka efter ett svenskt mönster =P Tänkte i alla fall prova på det här nu och se om jag klarar det..nån gång måste jag ju lära mig eller hur?

Jag återkommer med resultatet..förhoppningsvis ett fint resultat och inte bara nåt trassel =P

tisdag 15 januari 2013

Beställning Klår.

Nu är alla ugglorna klara och redo att hämtas. :)

Nu kan jag börja med nästa projekt.

För inte så länge sen så hade jag ingen ork eller lust att göra nåt och nu vet jag inte vad jag ska börja med först och hur jag ska hinna allt, har massor jag vill testa nu.. varför finns det inget mitt emellan läge? :P


måndag 14 januari 2013

Tittut!

Snart är jag och mina brorsor redo och flytta :)


onsdag 9 januari 2013

Ledig=städa..kul..?

Idag är jag äntligen ledig =)  Ska försöka hinna städa bort lite här hemma..men ser ju nu att halva dagen gått redan och jag har typ inte gjort nåt =P

Har grymt ont i vaderna..vet inte om det är för att jag jobbat så mycket och stått länge eller om jag fått nå senadrag under natten för det var bara där en morgon när jag vakna..jätte ont i vaderna..känns nästan som jag har träningsvärk..så jag låssas att jag har varit ute och sprungit jätte långt..då känns det som jag varit lite duktig =P

Nu måste jag lägga på ett kol och städa, ikväll blir det ÄNTLIGEN junta!! Det blev inget förra veckan, jag var tvungen ställa in då en av mina söner fick för sig och kräkas så dom ville inte vara med mig ifall det var magsjuka. =P

måndag 7 januari 2013

Måndag igen

Han såg ju nästan sjuk ut mössmodellen i det tidigare inlägget =P Det var bara lite mörkt så jag var tvungen använda blixten.

Nu har jag kommit till min jobbigare arbetsvecka..var fjärde vecka kommer den..då jag bara jobbar kvällar..det är lite trist då det inte blir speciellt mycket gjort på dagtid när barnen är vakna..men snart börjar nedräkningen till ledigheten, håller på fylla i papper om graviditetspeng och om jag får det (fick det sist) så jobbar jag min sista dag den 28/3

Inatt har det varit inbrott på mitt jobb..igen..suck! Förra åreet hade vi inbrott två ggr på samma vecka, blir så irriterad att det ska vara så svårt och skilja på mitt och ditt!

Nu ska jag gå och ordna med lite mat till barnen, tur det blev över från middagen igår för det här med och komma på vad man ska äta varje dag är inte min grej..

fredag 4 januari 2013

Mössan

Såhär ser mössan ut, lite svårt och få en bra bild. Försökte använda sonen som modell men han vägrade sitta still :P färgerna är i alla fall svart och knallrosa :)

Det står rund & go på.



Den bästa posten :)

Ooohh kolla vad jag fick i posten idag :) ikväll ska jag börja på en beställning, lite ugglor :)


torsdag 3 januari 2013

En till mössa

Idag har jag arbetat lite, har faktiskt virkat klart en mössa :) bild kommer.. ska fästa lite trådar imorgon.

Förresten någon som vet vart man kan köpa ett sån där huvud man kan sätta mössan på när man ska ta kort?

Anledningen till att det är tyst här ibland..


Här är den största anledningen till att det är så tyst här ibland..första tiden sov jag mest..kan inte minnas att jag varit så trött förut i hela mitt liv, inte ens när jag väntade mina första två barn..vissa kvällar har jag somnat före barnen=P

Skapar lusten kom tillbaka där lite innan jul och vi bestämde oss för att stå och sälja lite på skyltsöndag..det blev ju bestämt lite i sista minuten och vi hade inte hunnit göra så jätte mycket så det blev lite stressigt där i slutet.. men marknaden blev iställd och så försvann lusten igen..behövde en liten paus.

Nu på kvällarna plockar jag fram ett arbete och lägger det på bordet..men det kommer inte längre..jag bara ligger i soffan och glor på tvn..är för trött=P men ikväll ska vi återuppta våran junta igen efter julledigheten så då kanske jag kommer igång igen =)

Den lilla/lille i magen är beräknad och komma till oss den 9 juni och jag längtar hur mycket som helst. Vi frågade vad det var som gömde sig därinne men det gick inte se..h*n var lite hemlig av sig och vägrade bresa =P

Hoppas att alla har det bra och får en bra fortsättning på det nya året. Fortsätt gärna kika in här för jag har inte lagt av jag bara tar det lite lugnare just nu =)