lördag 10 september 2011

Födelsedagskalas imorgon

De senaste dagarna har det bakats en hel del här hemma. Om nio dagar fyller äldsta sonen 4 år och imorgon ska vi ha ett litet kalas för honom.

Började baka för någon dag sedan, sen kommer min lillebror och klämmer ur sig att hans dotter nog har blivit laktos inollerant..och jag som inte hade bakat nåt sånt fika..så det var ju bara och baka nåt mer utan laktos, hon måste ju också få.

Har även bakat en tårta, som skulle se ut som ett monster men min tårta ser mest rädd ut, eller som att han satt en råtta i halsen haha men sonen blev nöjd och det är huvudsaken..och det var ju 2:a tårtan jag provade göra med sockerpasta så man kan ju inte förvänta sig nåt mästerverk..sen har jag inte verktyg heller..jag äger inte ens en slickepott haha..kanske måste shoppa lite köksredskap.

Igår fick jag och sambon åka iväg till luleå som ligger typ 14 mil (eller nåt sånt) härifrån bara för och köpa lite leksaker åt födelsedagsbarnet..hela hyllan med traktorer och lastbilar var helt tom på barnens hus här..och vad gör man inte för det bästa man har i livet =)

Nu ska jag städa bort efter mig i köket sen sy klart draken..ja tro det eller ej men den hinner faktiskt bli klar till imorgon..har bara vingarna och närborrarna kvar och sy fast..lägger in en bild senare ikväll när den är klar..

kan även lägga in en bild på tårtan så får ni se hur den blev =P skickar den från mobilen så den kommer i nästa inlägg.

Ha en fortsatt trevlig helg allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar