torsdag 21 april 2011

Min virkade..jaa vadå? =)

Tänkte jag kunde visa lite av det nya projektet jag håller på med, en del av kroppen är klar..någon som kan gissa vad det ska bli? =)

Vi har äntligen börjat bli friska här hemma igen, barnen och jag åkte på en jobbigt förkylning i några dagar..jag misstänker även att jag fått bihålsinflammation (stavning?) eller så är det nån annan infektion i typ en tand eller nåt..har ont i halva ansiktet..lite jobbigt är det..

Eftersom vi bor strax utanför Skellefteå är vi också drabbade av denna parasit som dom misstänker finns i vattnet så vi kokar vatten för fullt..dricker inte speciellt mycket själv men barnen dricker ju och ska ha till välling och gröt m.mÄn så länge har dom inte hittat något i vattnet men dom har tagit fler prover, på ett sätt hoppas jag att det är vattnet det är fel på så dom hittar ett svar på varför det är så många som är sjuka..men samtidigt känns det rätt jobbigt och måsta koka vatten i flera månader...

Men annars är allt bra här hemma =) På lördag ska jag fara iväg till min bror på en liten hemma fest och slappna av och ha trevligt, hoppas det blir bra väder =)

Ha en trevlig påsk allihopa!

2 kommentarer:

  1. Kul att du tyckte att den var söt:) Tror att du håller på att virka en drake. Hoppas att du får en trevlig påskhelg:)

    SvaraRadera
  2. Har sett en bild på en annan blogg där en höll på att virka en likadan:P

    SvaraRadera