tisdag 20 november 2012

Inte min dag..

Det går inte speciellt bra för mig ikväll :P först börjar nästa son med och kräkas..efter han och hans säng är tvättad och nattad igen så skulle jag slå på serien jag skulle se..men nej då kan inte dvdn läsa den filen på usb minnet..
Jag går ner i förrådet och letar fram en gammal film jag kan se istället..
Den funkar, Yes!

Virkar klart ett huvud till en snuttefilt ( det ni ser på bilden) men när jag skulle göra armar till så tycker jag inte dom passar..han får bli armlös.

Ska göra ett nytt huvud till en annan snutte men hur jag är virkat..lösare..med större nål..huvudet blir ändå mycket mindre än dom andra fastän jag använder samma mönster..men jag hade inte skrivit ner vilken nål jag använt så jag tänkte att jag prövar mig fram..men inget funka..

Kom på nu när det är dax för sängen...jag har ju använt fel garn..jag har ju råkat ta ett som ser likadant ut fast tunnare..inte smart!!

Får skylla på att jag fick för lite sömn inatt och var trött :P nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med ännu en sjukdag imorgon..denna blir nog värre..äldre sonen känner själv när han behöver kräkas och gör det på toan/i en hink..den yngre..jaa han överraskar bara och det hamnar lite överallt..är orolig för tygsoffan..

Natti natti allihopa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar