måndag 4 juni 2012

Klassfesten

Jag överlevde klassfesten =) Det var riktigt trevligt..i början i alla fall. Vi träffades först vi som gick på samma skola hos en tjej och hade lite förfest innan vi gick vidare till stadshotellet där middagen och resten av festen skulle äga rum.

När vi kom dit var det först en lång väntan för och komma in, sen en väntan på att alla skulle komma, sen vänta igen för alla skulle ta klassfoton och sen ytterligare lite väntan på att få ställa sig i världens längsta kö för och få mat. Maten var god men tycker man kunde fått nåt lite bättre med tanke på priset vi betalade för och komma dit, i alla fall dryck till maten kunde ingått. En kompis till mig hade föranmält att hon inte tålde laktos och hon fick jaga en bartender för och få reda på vad av det som serverades som hon kunde äta..vilket inte var speciellt mycket..sen kom han och gav henne en skål med potatis när hon stod i kön och väntade som hon sedan fick bära runt på..inte nån sås hade dom till henne heller så det såg rätt torrt ut..

Sen när man just hade ätit klart öppnade dom krogen för resten av staden så då vart det tjockt med folk direkt, och alla försvann åt olika håll. Djn spelade okända låtar som alla lät likadant utom euphoria som han smög in mellan typ var tredje låt (börjar bli lite less nu) och man fick inte önska musik heller.

Sedan gick jag och mina tjejer upp på hotellrummet som vi bokat och åt lite skräpmat och typ somnade medans vi pratade =P

Oj känns som jag bara klagade en massa nu =P Men jag blev lite besviken och känner att det var inte riktigt värt alla pengar jag spenderade den kvällen..tror jag hade längtat lite för mycket till den här festen..

Nu ska jag i alla fall lägga mig med gubben i soffan och se en film, och ikväll tror jag faktiskt att jag ska skippa handarbetet och kramas lite för vi har inte setts på evigheter känns det som, han har jobbat extra och jag har inte varit hemma så vi har bara hälsat på varandra tvärt när en kommer hem och den andra far.

Hoppas ni andra haft en trevlig helg och så håller vi tummarna att värmen kommer snart! =D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar